Skoči na glavno vsebino

GLASBENA ŠOLA TREBNJE

 na podlagi Zakona o glasbenih šolah (Ur. l. RS 81/06)
in Pravilnika o šolskem koledarju za glasbene šole (Ur. l. RS 50/12, 56/12)

 objavlja

RAZPIS ZA VPIS NOVIH UČENCEV

ZA ŠOLSKO LETO 2021/22

 

 

IZOBRAŽEVALNI PROGRAMI

  • Predšolska glasbena vzgoja (starostna omejitev: 5 let)
  • Glasbena pripravnica (starostna omejitev: 6 let)
  • Plesna pripravnica (starostna omejitev: od 6 do 8 let)
  • Glasba: klavir, harmonika, violina, viola, violončelo, kontrabas, kitara, kljunasta flavta, klarinet, trobenta, pozavna, druga konična trobila

 

ZBIRANJE PRIJAV ZA VPIS NOVIH UČENCEV v programe Predšolska glasbena vzgoja, Glasbena pripravnica, Plesna pripravnica in Glasba (inštrument) bo potekalo od 10. do 21. maja 2021.

Prijavnico za vpis najdete na naslednji povezavi: PRIJAVNICA.
Izpolnjeno in podpisano prijavnico nam pošljite na elektronski naslov tajnistvo-gstrebnje@guest.arnes.si.

 

SPREJEMNI PREIZKUSI

Na podlagi izpolnjene prijavnice za vpis bodo kandidati, ki bi se želeli vpisati na instrumentalne oddelke, po e-pošti obveščeni o datumu sprejemnega preizkusa. Glede na število prijavljenih kandidatov bodo sprejemni preizkusi izvedeni po razporedu, predvidoma med 24. in 31. majem 2021, v primeru prostih mest pa še med 26. in 31. avgustom 2021 (naknadni rok)Pri organizaciji in izvedbi preizkusov bo šola dosledno upoštevala vse potrebne ukrepe za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2. 

 

VPIS

O rezultatih sprejemnih preizkusov bodo kandidati obveščeni po pošti, vpis sprejetih učencev pa bo predvidoma potekal od 1. do 10. julija 2021. Učenec bo vpisan na podlagi izpolnjenega vpisnega lista in poravnanega prispevka administrativnega stroška vpisa.

 

Glasbena šola uskladi število vpisnih mest v skladu s sistemizacijo šole ter kadrovskimi in prostorskimi zmogljivostmi (število vpisnih mest je omejeno), pri čemer daje prednost vpisu bolj nadarjenih učencev ter učenju orkestrskih instrumentov.

 

Tatjana Mihelčič Gregorčič,
ravnateljica Glasbene šole Trebnje

Dostopnost