Skoči na glavno vsebino

GALERIJA 2018/19

Zaključek šolskega leta 2018/19

 

Učenci iz razreda prof. Ane Avšič

V glasbeni šoli je marsikdaj treba imeti kakšne sekcijske ali intenzivne vaje, pred nastopi pa generalke. Dela nam torej ne zmanjka, najpomembnejše pa je, da se imamo pri vsem skupaj lepo.

Učenci iz razreda prof. Ane Avšič so svoje pozitivno delovno vzdušje ujeli v fotografski objektiv in ustvarili tale posnetek:

Koncert Schaka kvinteta

V petek, 23. 11. 2018, smo z zanimanjem prisluhnili pestremu in poslušljivemu programu, ki ga je za nas pripravila trobilna zasedba Schaka kvintet, ki jo sestavljajo naš nekdanji učenec Matej Kravcar, Lenart Zih, Blaž Ogrič, Tine Plahutnik, Rok Grubelnik. Mladi glasbeniki, ki na Akademiji za glasbo v Ljubljani ustvarjajo pod mentorstvom doc. Franca Kosma, so nas nekajkrat tudi nasmejali.

Da je bilo vzdušje prijetno, dokazujejo tudi spodnji fotoutrinki.

 

 

Koncert Dua Clariguitar

soboto, 13. 10. 2018, sta nas s koncertom počastila klarinetist Slavko Kovačič in kitarist Žarko Ignjatović, ki skupaj ustvarjata pod imenom Duo Clariguitar. Dopoldanskemu koncertu sta sledili še delavnici za učence kitare in klarineta, ki so se ju udeležili učenci iz razreda profesorjev Marjana Grošlja, Jožice Zupančič, Jerneja Korbarja in Sare Zajc.

Nekaj utrinkov smo ujeli v fotografski objektiv.

Dostopnost