Skoči na glavno vsebino

GLASBENA ŠOLA TREBNJE

 na podlagi Zakona o glasbenih šolah (Ur. l. RS 81/06) in
Pravilnika o šolskem koledarju za glasbene šole (Ur. l. RS 50/12, 56/12)

objavlja

 

RAZPIS ZA VPIS NOVIH UČENCEV

ZA ŠOLSKO LETO 2023/24

 

IZOBRAŽEVALNI PROGRAMI

Predšolska glasbena vzgoja (starostna omejitev: 5 let)

Glasbena pripravnica (starostna omejitev: 6 let)

Plesna pripravnica (starostna omejitev: od 6 do 8 let)

Glasba: harmonika, diatonična harmonika, violina, viola, violončelo,
kontrabas, kljunasta flavta, flavta, klarinet, saksofon, trobenta,
pozavna, druga konična trobila, tolkala, petje

 

ZBIRANJE PRIJAV ZA VPIS NOVIH UČENCEV v programe Predšolska glasbena vzgoja, Glasbena pripravnica, Plesna pripravnica in Glasba (inštrument, petje) bo potekalo od 3. do 19. maja 2023. Prijavnica za vpis je dostopna TUKAJ, lahko pa jo prejmete tudi v tajništvu glasbene šole. Izpolnjeno in podpisano prijavnico nam pošljite na elektronski naslov tajnistvo-gstrebnje@guest.arnes.si.

 

SPREJEMNI PREIZKUSI

Na podlagi izpolnjene prijavnice za vpis bodo kandidati, ki bi se želeli vpisati na instrumentalne oddelke, po e-pošti obveščeni o datumu sprejemnega preizkusa. Glede na število prijavljenih kandidatov bodo sprejemni preizkusi izvedeni po razporedu, predvidoma med 22. in 30. majem 2023, v primeru prostih mest pa še med 21. in 25. avgustom 2023 (naknadni rok).

 

VPIS

O rezultatih sprejemnih preizkusov bodo kandidati obveščeni po pošti, vpis sprejetih učencev pa bo predvidoma potekal od 1. do 9. junija 2023. Učenec bo vpisan na podlagi izpolnjenega vpisnega lista in poravnanega prispevka administrativnega stroška vpisa.

 

Glasbena šola uskladi število vpisnih mest s sistemizacijo šole ter kadrovskimi in prostorskimi zmogljivostmi (število vpisnih mest je omejeno), pri čemer daje prednost vpisu bolj nadarjenih učencev ter učenju orkestrskih instrumentov.

 

Tatjana Mihelčič Gregorčič,
ravnateljica Glasbene šole Trebnje

Dostopnost