Skoči na glavno vsebino

GALERIJA 2016/17

Pustni koncert

Tudi pustni koncerti so na naši glasbeni šoli postali nekakšna stalnica. V torek, 28. februarja 2017, so zato na koncertni oder v avli OŠ Trebnje stopile kar pustne maškare.

Pisanim barvam kostumov so se pridružile pisane, lepo uglašene melodije in poskrbele za nepozaben koncert. 🙂

 

Praznični koncert OPZ in Malega godalnega orkestra GŠ Trebnje

V sredo, 21. 12., so v avli CIK Trebnje prazničnik koncert pripravili tudi pevci otroškega pevskega zbora pod vodstvom zborovodkinje Tatjane Mihelčič Gregorčič in najmlajši učenci godal, združeni v Malem godalnem orkestru GŠ Trebnje pod vodstvom dirigentke Lucije Perko. Pridružili so se jim tudi nekateri ostali učenci godal iz razreda prof. Ane Avšič in prof. Jere Rot.

Učenci so bili od začetka šolskega leta do decembra zelo pridni, tako da so za starše in ostale obiskovalce pripravili pester in zanimiv program, s katerim so ustvarili prijetno praznično vzdušje.

Utrinki s koncerta v sliki:

 

Osrednji praznični koncert GŠ Trebnje

V soboto, 18. 12. 2016, smo z učenci vseh oddelkov glasbene šole v avli Osnovne šole Trebnje pripravili že kar tradicionalni prednovoletni koncert, s katerim smo obiskovalce popeljali v praznično vzdušje.

Koncertni program je bil pester, vzdušje pa odlično, kar dokazujejo tudi fotografije, ki so nastale na koncertu. 🙂

Praznični koncert učencev iz Občine Šentrupert

V ponedeljek, 12. 12., so natopili tudi naši učenci iz Občine Šentrupert. Praznični koncert smo orgranizirali v Galeriji OŠ dr. Pavla Lunačka Šentrupert in tako že pozdravili prihajajoče, težko pričakovane praznike.

Nekaj utrinkov s koncerta:

 

Praznični koncert učencev iz Občine Mokronog-Trebelno

V ponedeljek, 12. 12., so naši učenci iz Občine Mokronog-Trebelno nastopili na skupnem prazničnem koncertu, ki se je ob 16.30 pričel v avli OŠ Mokronog.

Praznično vzdušje smo dokumentirali tudi na fotografijah:

 

Koncert dijakinj Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana

Dijakinje Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana iz razreda prof. Nataše Paklar so ob spremljavi pianista Tadeja Horvata v četrtek, 1. decembra 2016, v avli CIK Trebnje pripravile čudovit recital z zelo raznolikim in zanimivim programom.

Nekaj utrinkov s koncerta smo ujeli v fotografski objektiv:

Dostopnost